Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Titel: Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності
Autoren: Чорій, Мирослава Василівна
Stichwörter: кулінарні тенденції
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdfКулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності1.13 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.