Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Title: | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності |
Authors: | Чорій, Мирослава Василівна |
Keywords: | кулінарні тенденції |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdf | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.