Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, О. М.-
dc.contributor.authorМілашовська, Ольга Іванівна-
dc.date.accessioned2024-04-10T08:35:04Z-
dc.date.available2024-04-10T08:35:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164-
dc.descriptionГоловко, О. М. Регіональний аспект сутності організації харчування / О. М. Головко, О. І. Мілашовська // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 6-7 квітня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С. 62-65uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectорганізація харчуванняuk_UA
dc.subjectрегіональний аспектuk_UA
dc.titleРегіональний аспект сутності організації харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Regional_ aspect_of_ the_ essence.pdfРегіональний аспект сутності організації харчування1.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.