Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164
Назва: | Регіональний аспект сутності організації харчування |
Автори: | Головко, О. М. Мілашовська, Ольга Іванівна |
Ключові слова: | організація харчування регіональний аспект |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Головко, О. М. Регіональний аспект сутності організації харчування / О. М. Головко, О. І. Мілашовська // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 6-7 квітня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С. 62-65 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Regional_ aspect_of_ the_ essence.pdf | Регіональний аспект сутності організації харчування | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.