Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123
Title: | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції |
Authors: | Матвійчук, Світлана Салманівна Балога, І. І. |
Keywords: | конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність лояльність споживачів міжнародні конференції |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Матвійчук, С. С. Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції / С. С. Матвійчук, І. І. Балога // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю [Електронний ресурс] : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 26 жовтня 2023 р. - Мукачево : МДУ, 2023. - С.331-333. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Formation_of_consumer_loyalty_to_the_brand_as_a_component_of_product_competitiveness.pdf | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції | 685.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.