Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1090Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Козарь, Оксана Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Гречаник, Ю. В | - |
| dc.contributor.author | Петрус, Б. Б. | - |
| dc.contributor.author | Возняк, Б. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-02-15T07:18:27Z | - |
| dc.date.available | 2018-02-15T07:18:27Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1090 | - |
| dc.description | Козарь О. П. Аналіз теоретичних передумов біопошкоджень шкіряних матеріалів і виробів із них / О. П. Козарь, Ю. В. Гречаник, Б. Б. Петрус, Б. Возняк // Технологический аудит и резервы производства : научный журнал / Отв. ред. В. П. Дмитриков. – Київ, 2016. – № 2/4(28). – С. 42-48. | en_US |
| dc.description.abstract | Проведено аналітичний огляд закономірностей впливу хімічного складу, структури, підготовчих операцій і технологій виробництва шкіряних матеріалів на їх мікробіологічну стійкість для прогнозування термінів їх зберігання та експлуатації і розробки методів та способів їх захисту від біопошкоджень. Визначено вимоги до біоцидних препаратів для шкіряних матеріалів з урахуванням санітарно-гігієнічної безпеки споживача. | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | сировина | en_US |
| dc.subject | біоциди | en_US |
| dc.subject | біопошкодження | en_US |
| dc.subject | мікроорганізми | en_US |
| dc.subject | взуття | en_US |
| dc.subject | шкіра | en_US |
| dc.subject | властивості | en_US |
| dc.subject | якість | en_US |
| dc.title | Аналіз теоретичних передумов біопошкоджень шкіряних матеріалів і виробів із них | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Располагается в коллекциях: | Статті | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Козарь О. П. (4).pdf | Аналіз теоретичних передумов біопошкоджень шкіряних матеріалів і виробів із них. | 140.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.