Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Назва: Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Ключові слова: кулінарна дипломатія
заєморозуміння між державами і народами
Дата публікації: 2022
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Чорій, М. В. Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами / М. В. Чорій // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 травня 2022 р.,м. Мукачево) / гол. ред. Т.Д.Щербан. - Мукачево : МДУ, 2022. - С.457-460
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CULINARY_DIPLOMACY.pdfКУЛІНАРНА ДИПЛОМАТІЯ ЯК АСПЕКТ ПІДТРИМКИ ТА ВЗАЄМОПОРОЗУМІННЯ МІЖ ДЕРЖАВАМИ І НАРОДАМИ1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.