Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Название: Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами
Авторы: Чорій, Мирослава Василівна
Ключевые слова: кулінарна дипломатія
заєморозуміння між державами і народами
Дата публикации: 2022
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Чорій, М. В. Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами / М. В. Чорій // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 травня 2022 р.,м. Мукачево) / гол. ред. Т.Д.Щербан. - Мукачево : МДУ, 2022. - С.457-460
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
CULINARY_DIPLOMACY.pdfКУЛІНАРНА ДИПЛОМАТІЯ ЯК АСПЕКТ ПІДТРИМКИ ТА ВЗАЄМОПОРОЗУМІННЯ МІЖ ДЕРЖАВАМИ І НАРОДАМИ1.02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.