Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Title: | Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами |
Authors: | Чорій, Мирослава Василівна |
Keywords: | кулінарна дипломатія заєморозуміння між державами і народами |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Чорій, М. В. Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами / М. В. Чорій // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 травня 2022 р.,м. Мукачево) / гол. ред. Т.Д.Щербан. - Мукачево : МДУ, 2022. - С.457-460 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CULINARY_DIPLOMACY.pdf | КУЛІНАРНА ДИПЛОМАТІЯ ЯК АСПЕКТ ПІДТРИМКИ ТА ВЗАЄМОПОРОЗУМІННЯ МІЖ ДЕРЖАВАМИ І НАРОДАМИ | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.