Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Title: Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами
Authors: Чорій, Мирослава Василівна
Keywords: кулінарна дипломатія
заєморозуміння між державами і народами
Issue Date: 2022
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Чорій, М. В. Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами / М. В. Чорій // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 травня 2022 р.,м. Мукачево) / гол. ред. Т.Д.Щербан. - Мукачево : МДУ, 2022. - С.457-460
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CULINARY_DIPLOMACY.pdfКУЛІНАРНА ДИПЛОМАТІЯ ЯК АСПЕКТ ПІДТРИМКИ ТА ВЗАЄМОПОРОЗУМІННЯ МІЖ ДЕРЖАВАМИ І НАРОДАМИ1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.