Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10210
Название: | The virtual reality and artifical intelligence use in restaurant and tourism service |
Авторы: | Goblyk&Markovych, N. Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна Yurovchyk, V. Юровчик, В. Г. Udvorheli, L. Удворгелі, Л.І. |
Ключевые слова: | personalized recommendations персоналізовані рекомендації attractions атракції tourism туризм interior інтер'єр virtualization віртуалізація virtual menu віртуальне меню |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Дніпро |
Краткий осмотр (реферат): | Using virtual reality and artificial intelligence in restaurant and tourism services has the potential to fundamentally change the way businesses interact with customers and create various offerings. In the field of tourism services, these technologies are transforming the tourism industry by altering the content of travel, its informational support, efficiency, and appeal to travelers. Використання віртуальної реальності та штучного інтелекту в ресторанному та туристичному обслуговуванні може докорінно змінити спосіб, яким бізнес взаємодіє із клієнтами та яким створюються різні послуги. Зокрема, в туристичному обслуговуванні ці технології трансформують зміст подорожі, її інформаційне забезпечення, ефективність та цікавість для подорожніх. |
Описание: | Goblyk-Markovych N., Yurovchyk V., Udvorgeli L. The virtual reality and artifical intelligence use in restaurant and tourism service / Goblyk-Markovych N., Yurovchyk V., Udvorgeli L.// Агросвіт : науково-фахове видання з питань економіки / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2023. - №19. - Р.52-57 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10210 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
THE_VIRTUAL_REALITY.pdf | THE VIRTUAL REALITY AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE USE IN RESTAURANT AND TOURISM SERVICE | 169.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.