Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10129
Назва: | Management of Tourism, Hotel and Restaurant Business in Ukraine |
Автори: | Piankov, Vladyslav Kampo, Ilda Milashovska, Olha Мілашовська, Ольга Іванівна Botsian, Tetiana Ivanenko, Valentyna |
Ключові слова: | tourism management менеджмент туризму management of hotel and restaurant business готельний менеджмент і ресторанний бізнес management strategies стратегії менеджменту ospitality sector in Ukraine гостинність сектор в Україні prospects of hospitality business перспективи гостинного бізнесу innovative management dimensions інноваційні виміри управління |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of the article is to outline the specific features of management strategies for the tourism and hotel and restaurant business in Ukraine in the short term and in the long term. The hospitality sector is highly dependent on the socio-cultural environment in which services are provided. Over the past few years, Ukraine has become an arena of force majeure situations in the economic, legal, and socio-economic dimensions (COVID-19 pandemic, martial law). It is noted that the dynamism of public life directly affects the management activity in the tourism and hotel and restaurant business, updating such guidelines as: management flexibility, management innovation, management pragmatism. |
Опис: | Vladyslav Piankov, Ilda Kampo, Olha Milashovska, Tetiana Botsian, Valentyna Ivanenko Management of Tourism, Hotel and Restaurant Business in Ukraine // Pacific Business Review (International), Volume 16 Issue 2 August 2023. С.126-140 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10129 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Management_of_Tourism.pdf | Management of Tourism, Hotel and Restaurant Business in Ukraine | 1.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.