Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10020
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попович, Надія Ференцівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-26T11:03:18Z | - |
dc.date.available | 2023-09-26T11:03:18Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10020 | - |
dc.description | Основи культури і техніки мовлення : методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / укладач Н.Ф. Попович. - Мукачево : МДУ, 2022. - 32 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні матеріали містять передмову, зміст практичних занять, методичні рекомендації щодо підготовки до практичних занять, методичні рекомендації до виконання практичних і творчих завдань, теми практичних занять, питання для обговорення, практичні завдання, творчі завдання, запитання до самоконтролю, систему оцінювання знань, перелік рекомендованих джерел. Методичні рекомендації призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | культура мовлення | uk_UA |
dc.subject | техніка мовлення | uk_UA |
dc.title | Основи культури і техніки мовлення: методичні рекомендації до проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fundamentals_of_culture.pdf | Основи культури і техніки мовлення | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.