Browsing by Author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022A brief review on heterocyclic compounds with promising antifungal activity against Candida speciesKorol, Nataliya; Molnar-Babilya, Dzhosiya; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Slivka, Mikhailo; Onysko, Mikhajlo
2021Karpatalja udulo-es rekreacios zonainak lehetosegeiLuzánszká, T.; Лужанська, Тетяна Юріївна; Molnár-Babilya, D.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Pjatka, N.; П'ятка, Наталія Степанівна
2018Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)Головко, Ольга Миколаївна; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2023Аналіз роботи ресторанного бізнесу в умовах війниМохатій, Д.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2018Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктівМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Беликанич, О. В.
2018Безпечність продуктів харчуванняМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2019Визначення алюмінію в питних водахМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Головко, Ольга Миколаївна
2018Визначення важких металів в харчових продуктахМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020Визначення впливу ЕДТА на вміст та розподіл плюмбуму у системі " грунд-рослина" під час фіторемедіаціїГлух, О. С.; Симканич, О. І.; Сватюк, Н. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2023Використання інноваційних технологій у роботі сучасного музеюУдворгелі, Л. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2018Впровадження інновацій як шлях до успішного функціонування готельних підприємствМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Кіріа, Т. С.
2020Дослідження особливостей ринку послуг готельного господарства Закарпатської областіМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021Дослідження факторів впливу новітніх технологій обслуговування у готельно-ресторанних господарствахМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Когут, Д. О.
2021Екологізація навчально-виховного процесу в підготовці фахівцівЛужанська, Тетяна Юріївна; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС МагістрМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2021Ефективне управління персоналом-складова успіху підприємств готельно-ресторанного господарстваМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Козар, Я.І.
2022Ефективність функції контролю в готельно-ресторанній індустріїМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Козар, Я.І.
2022Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчуванняМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Лужанська, Тетяна Юріївна
2021Моніторингові дослідження як система прогнозування стану навколишнього середовищаМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Лужанська, Тетяна Юріївна
2022Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 2 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»,027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "БакалаврМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна