Skip navigation
Zur Startseite
Auflistung nach
Bereiche
& Sammlungen
Auflistung der Ressourcen nach:
Erscheinungsdatum
Autor
Titel
Schlagwort
Hilfe
Sprache
українська
русский
magyar
Deutsch
English
Anmelden:
Mein DSpace
Abonnement
Neuerscheinungen
Benutzerprofil bearbeiten
DSpace
JSPUI
DSpace ermöglicht und erhält einfachen und offenen Zugang zu allen Arten digitaler Inhalte, z. B. Text, Bilder, Filme, Audiodaten und Datensammlungen
Erfahren Sie mehr
Mukachevo State University repository
Anzeige von nach Autor Головко, Ольга Миколаївна
Gehe zu:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:
Sortiert nach:
Titel
Erscheinungsdatum
Einreichdatum
Sortiert nach:
Aufsteigend
Absteigend
Treffer/Seite
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autoren/Einträge:
Alle
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Anzeige der Treffer 1 bis 20 von 35
nächste >
Erscheinungsdatum
Titel
Beteiligte Person(en)
2021
Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств
Головко, Ольга Миколаївна
;
Михайленко, Д.
2018
Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)
Головко, Ольга Миколаївна
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2016
Аналіз особливостей розвитку колективних засобів розміщення Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
2017
Аналіз особливостей і перспектив розвитку санаторіїв Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
;
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
;
Горват, Едіна Степанівна
2021
Аналіз складових розвитку культури сфери гостинності
Головко, Ольга Миколаївна
;
Тильна, А.
2023
Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини
Головко, Ольга Миколаївна
;
Удворгелі, Л. І.
2023
Аналіз сутності діяльності будинків відпочинку
Павлишинець, А.
;
Головко, Ольга Миколаївна
2022
Аналіз сутності діяльності музеїв в сучасних умовах
Головко, Ольга Миколаївна
;
Мілашовська, Ольга Іванівна
2021
Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств
Головко, Ольга Миколаївна
;
Підкаура, Т.
2019
Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств
Головко, Ольга Миколаївна
;
Легач, Н. М.
2023
Аналіз сутності сервісного обслуговування готельно-ресторанних підприємств
Мортов, М.
;
Головко, Ольга Миколаївна
2022
Аналіз сутності харчування в сучасних умовах
Головко, Ольга Миколаївна
2018
Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
;
Чорій, М. В.
2018
Аналіз сучасних тенденцій оснащення устаткуванням та напрямки розвитку закладів ресторанного господарства малих міст Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
;
Ключкович, О. І.
2008
Вибір методів кінцевих обробок джинсових тканин та деніму у відповідності до призначення швейних виробів
Облещук, Т.В.
;
Білей-Рубан, Наталія Василівна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2019
Визначення алюмінію в питних водах
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2007
Впровадження Болонських ініціатив у Мукачівському технологічному інституті
Тебляшкіна, Людмила Іванівна
;
Ігнатишин, Марія Василівна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2016
Екологічна безпека в закладах ресторанного господарства
Головко, Ольга Миколаївна
;
Чорій, Мирослава Василівна
2020
Концепція колективного засобу розміщення: апартамент готелю
Головко, Ольга Миколаївна
;
Ряба, А.О.
2023
Культура екскурсійного обслуговування підприємств музейної справи
Даценко, Д.
;
Головко, Ольга Миколаївна