DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Просмотр собрания по группе - Авторы Удворгелі, Л.І.
Результаты 2 по 6 из 6
< назад
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | Удворгелі, Л.І. |
2020 | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | Удворгелі, Л.І.; Мілашовська, Ольга Іванівна |
2019 | Тенденції розвитку готельного бізнесу на Закарпатті | Удворгелі, Л.І.; Когут, Д.О. |
2020 | Тенденції розвитку екологічного туризму в Україні | Удворгелі, Л.І.; Козар, Я.І. |
2023 | Шляхи адаптації й розвитку вітчизняного бізнесу під час війни | Скопенко, Н.С.; Євсєєва-Северина, І.В.; Удворгелі, Л.І. |