Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895
Назва: Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни
Автори: Петришин, Н.З.
Удворгелі, Л. І.
Ключові слова: тренди ресторанного бізнесу
війна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Петришин, Н. З. Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни / Н. З. Петришин, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 56-57
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MAIN_FORMATS_ AND_TRENDS.pdfОСНОВНІ ФОРМАТИ ТА ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.