Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9894
Назва: Аналіз роботи ресторанного бізнесу в умовах війни
Автори: Мохатій, Д.
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Ключові слова: аналіз роботи ресторанного бізнесу
умови війни
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Мохатій, Д. Аналіз роботи ресторанного бізнесу в умовах війни / Д. Мохатій, Д. І. Молнар-Бабіля // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 55-56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9894
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ANALYSIS_OF_THE_WORK.pdfАНАЛІЗ РОБОТИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ1.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.