Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Удворгелі, Л. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-06-08T10:55:41Z | - |
| dc.date.available | 2023-06-08T10:55:41Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859 | - |
| dc.description | Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30 | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
| dc.subject | використання прянощів | uk_UA |
| dc.subject | технологія приготування їжі | uk_UA |
| dc.subject | організм людини | uk_UA |
| dc.title | Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ANALYSIS_OF_THE_ESSENCE.pdf | АНАЛІЗ СУТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ | 1.36 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!