Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576| Title: | Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» |
| Authors: | Головко, Ольга Миколаївна |
| Keywords: | методичні рекомендації культура обслуговування готельно-ресторанна справа музейна справа |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Мукачево: МДУ |
| Abstract: | Методичні рекомендації містять вказівки до вивчення тем, запитання для самоконтролю, вимоги до написання реферату, питання, які виносяться на поточний і семестровий контроль, список рекомендованих джерел |
| Description: | Головко О. М. Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» / О.М.Головко. – Мукачево: МДУ, 2023. - 98 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576 |
| Ebben a gyűjteményben: | Методичні рекомендації |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Culture_ of _service_ at _hotel-restaurant_ and _museum_ enterprises.pdf | Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» | 1.56 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!