Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслиган, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorГоблик-Маркович, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorМикуланинець, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorКампов, Надія Семенівна-
dc.date.accessioned2023-02-23T10:27:56Z-
dc.date.available2023-02-23T10:27:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9539-
dc.descriptionМетодичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм» (ОПП «Туризм») / укладачі О.О. Маслиган, Н.М. Гоблик-Маркович, С.І. Микуланинець – Мукачево: МДУ, 2023. – 33 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм» (ОП «Туризм») для написання кваліфікаційної роботи. Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання кваліфікаційної роботи у відповідності до спеціалізації, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання кваліфікаційної роботи, орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectкваліфікаційні роботиuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм» (ОПП «Туризм»)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Methodological_ recommendations_ for _writing_ a_ qualifying_ paper_ for_ applicants.pdfМетодичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 242 «Туризм» (ОПП «Туризм»)1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.