Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9194
Назва: Виробнича та переддипломна практика: програма і методичні рекомендації щодо організації для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент»)
Автори: Лизанець, Анжела Гейзівна
Ключові слова: виробнича та переддипломна практика
порядок виконання індивідуального завдання
оформлення звіту
навчальний план підготовки
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачево: МДУ
Короткий огляд (реферат): Методичне видання містить мету, завдання, вимоги до організації, програму виробничої та переддипломної практики, порядок виконання індивідуального завдання та оформлення звіту і призначене для студентів ОС «бакалавр» спеціальності «Менеджмент». Зміст виробничої та переддипломної практики визначено навчальним планом підготовки студентів для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» з урахуванням вимог освітньо-професійної програми «Менеджмент».
Опис: Виробнича та переддипломна практика: програма і методичні рекомендації щодо організації для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») / Укладач Лизанець А.Г. – Мукачево: МДУ, 2021. - 27 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9194
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Industrial _and pre-diploma practice the program_ and_ methodological recommendations for the organization of full-time and part-time_ bachelor's_ degree_ students_ in_ the_ specialty.pdfВиробнича та переддипломна практика: програма і методичні рекомендації щодо організації для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент»)1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.