Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2022-09-09T11:00:09Z-
dc.date.available2022-09-09T11:00:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9070-
dc.descriptionМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Мукачево / Укладач. Молнар-Бабіля Д.І. -Мукачево: МДУ, 2022 . – 38 с.uk_UA
dc.description.abstractКонспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Розглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево : МДУuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectконспект лекційuk_UA
dc.subjectфізіологія мікроорганізмівuk_UA
dc.subjectгенетика мікроорганізмівuk_UA
dc.titleМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Конспект лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Microbiology_ synopsis_ of _lectures_ on _the_ discipline _Part I.pdfМікробіологія: Конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.