Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9070| Title: | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр" | 
| Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | 
| Keywords: | мікробіологія конспект лекцій фізіологія мікроорганізмів генетика мікроорганізмів | 
| Issue Date: | 2022 | 
| Publisher: | Мукачево : МДУ | 
| Abstract: | Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Розглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. | 
| Description: | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Мукачево / Укладач. Молнар-Бабіля Д.І. -Мукачево: МДУ, 2022 . – 38 с. | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9070 | 
| Ebben a gyűjteményben: | Конспект лекцій | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Microbiology_ synopsis_ of _lectures_ on _the_ discipline _Part I.pdf | Мікробіологія: Конспект лекцій з дисципліни Частина І для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр" | 1.44 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

