Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУдворгелі, Л. І.-
dc.date.accessioned2022-06-24T19:32:24Z-
dc.date.available2022-06-24T19:32:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000-
dc.descriptionСировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / укладач Удворгелі Л.І.- Мукачево : МДУ, 2022. - с. 25uk_UA
dc.description.abstractМетодичні матеріали містять вказівки до вивчення тем з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалаврuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectсировинно-товарне забезпеченняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectметодичні матеріалиuk_UA
dc.titleСировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Raw_ material _and _commodity _support_ in_the_ hotel _and_ restaurant _business _guidelines _for_ independent _work.pdfСировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.