Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8677
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2021-11-02T10:16:04Z-
dc.date.available2021-11-02T10:16:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677-
dc.descriptionХарчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМДУuk_UA
dc.subjectхарчові системиuk_UA
dc.subjectресурсні сфериuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectсфери гостинностіuk_UA
dc.titleХарчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Enthalten in den Sammlungen:Методичні рекомендації

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Food_ systems _and_ hospitality_ resources.pdfХарчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»1.57 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.