Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8677| Title: | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
| Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
| Keywords: | харчові системи ресурсні сфери методичні вказівки сфери гостинності |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. |
| Description: | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с. |
| URI: | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Food_ systems _and_ hospitality_ resources.pdf | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.