Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8677| Titel: | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
| Autoren: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
| Stichwörter: | харчові системи ресурсні сфери методичні вказівки сфери гостинності |
| Erscheinungsdatum: | 2021 |
| Herausgeber: | МДУ |
| Zusammenfassung: | Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. |
| Beschreibung: | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с. |
| URI: | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Методичні рекомендації |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Food_ systems _and_ hospitality_ resources.pdf | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | 1.57 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.