Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8554| Название: | Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» |
| Авторы: | Головко, Ольга Миколаївна |
| Ключевые слова: | методичні рекомендації методичні вказівки написання реферату |
| Дата публикации: | 2020 |
| Издательство: | Мукачево : МДУ |
| Краткий осмотр (реферат): | Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, вимоги до написання реферату, список рекомендованих джерел, додатки. |
| Описание: | Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 2. - С.118. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8554 |
| Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Technology _of _restaurant_products_guidelines_ for _self_ study.pdf | Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» | 2.27 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.