Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8554| Titel: | Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» |
| Autoren: | Головко, Ольга Миколаївна |
| Stichwörter: | методичні рекомендації методичні вказівки написання реферату |
| Erscheinungsdatum: | 2020 |
| Herausgeber: | Мукачево : МДУ |
| Zusammenfassung: | Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, вимоги до написання реферату, список рекомендованих джерел, додатки. |
| Beschreibung: | Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 2. - С.118. |
| URI: | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8554 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Методичні рекомендації |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Technology _of _restaurant_products_guidelines_ for _self_ study.pdf | Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» | 2.27 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.