Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8322
Название: Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності
Авторы: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Волянський, Б.
Ключевые слова: сфера обслуговування
сфера послуг
сфера гостинності
готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2021
Издательство: Мукачево : 2021
Описание: Гоблик-Маркович Н. М. Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності / Н. М. Гоблик-Маркович, Б. Волянський // Фінансове регулювання зрушень в економіці України [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м.Мукачево, 24 березня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.92-94
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8322
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fundamentals_of_the_conceptual_approach_in_the_activities_of_hospitality_institutions.pdfОснови концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності839.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.