Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8322
Title: Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності
Authors: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Волянський, Б.
Keywords: сфера обслуговування
сфера послуг
сфера гостинності
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2021
Publisher: Мукачево : 2021
Description: Гоблик-Маркович Н. М. Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності / Н. М. Гоблик-Маркович, Б. Волянський // Фінансове регулювання зрушень в економіці України [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м.Мукачево, 24 березня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.92-94
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8322
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fundamentals_of_the_conceptual_approach_in_the_activities_of_hospitality_institutions.pdfОснови концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності839.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.