Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксименко, Діана Вікторівна-
dc.contributor.authorЛіба, Наталія Степанівна-
dc.contributor.authorГоловачко, Василь Михайлович-
dc.contributor.authorГолубка, Ярослав Володимирович-
dc.date.accessioned2021-08-16T19:33:44Z-
dc.date.available2021-08-16T19:33:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257-
dc.descriptionМаксименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності».uk_UA
dc.description.sponsorship.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМДУuk_UA
dc.subjectуправлінський облікuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectцентри відповідальностіuk_UA
dc.titleОсновні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MAIN_ ORGANIZATIONA_L ASPECTS _OF _MANAGEMENT.pdfОсновні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства997.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.