Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8257| Назва: | Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства | 
| Автори: | Максименко, Діана Вікторівна Ліба, Наталія Степанівна Головачко, Василь Михайлович Голубка, Ярослав Володимирович | 
| Ключові слова: | управлінський облік витрати туризм ресторанне господарство центри відповідальності | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Видавництво: | МДУ | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності». | 
| Опис: | Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MAIN_ ORGANIZATIONA_L ASPECTS _OF _MANAGEMENT.pdf | Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства | 997.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

