Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРубіш, Марина Андріївна-
dc.contributor.authorБілик, О.Є.-
dc.date.accessioned2021-02-04T15:12:32Z-
dc.date.available2021-02-04T15:12:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893-
dc.descriptionРубіш М.А. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства / М.А. Рубіш, О.Є. Білик // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 71-72en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectконкурентноспроможністьen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Management_of_competitiveness_of_hotel_and_restaurant_industry.pdfУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства995.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.