Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Назва: Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства
Автори: Рубіш, Марина Андріївна
Білик, О.Є.
Ключові слова: конкурентноспроможність
готельно-ресторанне господарство
управління
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Рубіш М.А. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства / М.А. Рубіш, О.Є. Білик // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 71-72
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Management_of_competitiveness_of_hotel_and_restaurant_industry.pdfУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства995.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.