Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШкирта, В.В.-
dc.date.accessioned2021-01-28T08:18:47Z-
dc.date.available2021-01-28T08:18:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854-
dc.descriptionШкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с.en_US
dc.description.abstractМетою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectдодаткові послугиen_US
dc.subjectнові послуги в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.titleВпровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Introduction_of_additional_services_in_restaurants.pdfВпровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства813.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.