Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Название: Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства
Авторы: Шкирта, В.В.
Ключевые слова: заклади ресторанного господарства
додаткові послуги
нові послуги в закладах ресторанного господарства
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування.
Описание: Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Introduction_of_additional_services_in_restaurants.pdfВпровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства813.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.