Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Название: Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах
Авторы: Лакота, Р.Р.
Ключевые слова: готельне підприємство
служба харчування
форми обслуговування гостей
служби готельного підприємства
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі.
Описание: Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdfОсобливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах733.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.