Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Title: Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах
Authors: Лакота, Р.Р.
Keywords: готельне підприємство
служба харчування
форми обслуговування гостей
служби готельного підприємства
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі.
Description: Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdfОсобливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах733.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.