Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Title: Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Кухарська, Ю.Я.
Keywords: виробничий потенціал
готельне господарство
інноваційні процеси
організація харчування
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства.
Description: Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdfВдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства829.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.