Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКухарська, Ю.Я.-
dc.date.accessioned2021-01-27T16:28:44Z-
dc.date.available2021-01-27T16:28:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843-
dc.descriptionКухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с.en_US
dc.description.abstractМета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectвиробничий потенціалen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subjectінноваційні процесиen_US
dc.subjectорганізація харчуванняen_US
dc.titleВдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdfВдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства829.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.