Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Назва: Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Кухарська, Ю.Я.
Ключові слова: виробничий потенціал
готельне господарство
інноваційні процеси
організація харчування
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства.
Опис: Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdfВдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства829.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.