Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Название: Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Кухарська, Ю.Я.
Ключевые слова: виробничий потенціал
готельне господарство
інноваційні процеси
організація харчування
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства.
Описание: Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdfВдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства829.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.