Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Назва: Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства
Автори: Кобаль, В.В.
Ключові слова: ресторанне господарство
кадрова безпека
кадрова стратегія розвитку
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві.
Опис: Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Improving_personnel_security_at_the_restaurant_business.pdfВдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства915.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.