Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7837
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіш, Е. О.-
dc.date.accessioned2021-01-26T07:23:49Z-
dc.date.available2021-01-26T07:23:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7837-
dc.descriptionКіш Е. О. Напрями розвитку гастрономічного туризму в Закарпатській області [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Е. О. Кіш ; наук.кер. О.Т.І. Ільтьо. - Мукачево : МДУ, 2019. - 55 с.en_US
dc.description.abstractМетою написання роботи слугує досліджений стану гастротуризму та оцінка його основних напрямків.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectнапрями розвиткуen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectЗакарпатська областьen_US
dc.titleНапрями розвитку гастрономічного туризму в Закарпатській областіen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Directions_ of_ development_ of_ gastronomic_tourism_ in _the_ Transcarpathian _region.pdfНапрями розвитку гастрономічного туризму в Закарпатській області [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"722.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.