Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХиминець, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2021-01-11T15:31:28Z-
dc.date.available2021-01-11T15:31:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726-
dc.descriptionХиминець І. В. Специфіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент» / І. В. Химинець; наук. кер. О. В. Феєр - Мукачево: МДУ, 2020. - 76 с.en_US
dc.description.abstractМетою магістерського дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розробка рекомендацій щодо формування системи управління підприємствами ресторанного господарства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМукачевоen_US
dc.subjectуправління підприємствамиen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectстратегічне управлінняen_US
dc.titleСпецифіка управління підприємством ресторанного господарстваen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Specifics_ of _restaurant_ management.pdfСпецифіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент»913 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.