Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУдворгелі, Л. І.-
dc.date.accessioned2021-01-11T14:11:03Z-
dc.date.available2021-01-11T14:11:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725-
dc.descriptionУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с.en_US
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectнавчальна дисциплінаen_US
dc.subjectустаткування закладівen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарстваen_US
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалаврen_US
dc.typeBooken_US
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Equipment_ of_ hotel _and_ restaurant_ establishments.pdfУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр1.51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.