Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725| Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр |
| Authors: | Удворгелі, Л. І. |
| Keywords: | методичні рекомендації навчальна дисципліна устаткування закладів готельно-ресторанне господарства |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Методичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу. |
| Description: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725 |
| Ebben a gyűjteményben: | Методичні рекомендації |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Equipment_ of_ hotel _and_ restaurant_ establishments.pdf | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр | 1.51 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!