Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛендєл, Олег Дмитрович-
dc.date.accessioned2017-12-21T09:22:01Z-
dc.date.available2017-12-21T09:22:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768-
dc.descriptionЕлектронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с.en_US
dc.description.abstractПодана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа".en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectелектронна комерціяen_US
dc.subjectелектронні системиen_US
dc.titleЕлектронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр"en_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lendyel O.D. Metodychni rekomendatsiyi shchodo vykonannya kontr.robit z dysts Elektronna komertsiya - HRS zfn-2017-pdf.pdfЕлектронна комерція.624.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.