Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лендєл, Олег Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-21T09:22:01Z | - |
dc.date.available | 2017-12-21T09:22:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768 | - |
dc.description | Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с. | en_US |
dc.description.abstract | Подана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа". | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | електронна комерція | en_US |
dc.subject | електронні системи | en_US |
dc.title | Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lendyel O.D. Metodychni rekomendatsiyi shchodo vykonannya kontr.robit z dysts Elektronna komertsiya - HRS zfn-2017-pdf.pdf | Електронна комерція. | 624.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.