Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2020-09-04T06:47:40Z-
dc.date.available2020-09-04T06:47:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208-
dc.descriptionЕкспертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр / укладач Д.І.Молнар-Бабіля.- Мукачево : МДУ, 2020. - 28 с.en_US
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вступ завдання, матеріали для забезпечення іорганізації самостійної та індивідуальної роботи студентів рекомендовану літературу.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectекспертиза якостіen_US
dc.subjectнадання послугen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectроботи студентівen_US
dc.titleЕкспертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістрen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Examination _of _the_ quality _of hotel_ and _restaurant _services.pdfЕкспертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.